publicat la 05.05.2012
publicat la 18.04.2012
publicat la 12.03.2012
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Nasi Goreng sau reteta indoneziana de orez calit cu carne, legume si oua
Pasul 1: Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert, iar cand da in clocot se pune orezul. Se fierbe, apoi se scurge apa si se lasa la racit. (Se poate pune putin ulei in apa la fiert - optional) Pasul 2: Se taie ceapa pestisori, iar rosiile se taie si se dau prin blender cu un chilli...
Pui cu para
Pasul 1: Am spalat pulpele si le-am pus intr-un vas yena impreuna cu ulei, sos soia, piper, o lingurita de ghimbir ras si ceapa taiata pestisori. Am pus totul la frigider pentru o ora. Pasul 2: Am dat la cuptor. Cam dupa 20 minute puiul era aproape gata. Am spalat para si am taiat-o felii...
Pui si orez in nuca de cocos
Pasul 1: Puiul l-am taiat fasiute si l-am amestecat cu un pic de ulei de orez, sos de soia si piper. L-am dat la frigider. Doua maini dibace (adica ale lui, eu nu m-am incumetat) au taiat nuca in 2, asa cum puteti vedea in poze. Nucile de cocos au intr-o parte cam trei adancituri mai negricioase...
Ciuperci umplute picante si piure cu broccoli
Pasul 1: Carnea am taiat-o marunt si am amestecat-o bine cu ulei, chili, sare, piper si busuioc verde taiat marunt. Ciupercile le-am spalat si le-am scos coditele (o parte din codite se pot taia marunt si adauga la compozitie, iar restul se pot pune printre ciuperci in tava). Am umplut generos...
pui cu garnitura de sparanghel si morcov
Pasul 1: Pulpele se pun la marinat cu ulei, ierburi de provence si sare. Morcovul se pune la fiert cu un pic de sare. Cand se inmoaie un pic (il incercam cu furculita), il scoatem si il lasam la racit. Pasul 2: Puiul cu tot cu ulei se prajeste pe ambele parti, de preferinta intr-o tigaie de...
Varza cu mere, pui oriental si sos cu scortisoara - dulce si aromat
Pasul 1 : Am pus pulpele ( cam cu o ora inainte) intr-un vas adanc, le-am amestecat cu ulei de orez , praf de curcuma, curry si sare. Orezul l-am pus la fiert cu putina sare in apa care deja clocotea. Cel brun fierbe in cam jumatate de ora de aceea e bine sa il puneti de la inceput la...