publicat la 02.05.2013
publicat la 02.05.2013
publicat la 30.04.2013
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu carne presata
Fierbrem pastele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce s-au fiert le clatim bine sub jet de apa rece si lasam se se scurga surplusul de apa. Intr-o tigaie calim putin ceapa tocata si usturoiul feliat...pana cand devine sticloasa ceapa...fara sa se arda. Adaugam carnea presata facuta cuburi...
Macaroane cu branza la cuptor
Am fiert macaroanele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce s-au fiert le-am scurs si le-am trecut sub jet de apa rece. Am uns o tava cu unt. Macaroanele le-am amestecat cu branza sarata iar apoi le-am asezat in tava. Am batut ouale ca si pentru omleta si le-am amestecat cu putin lapte,...
Paste colorate si ton
Am fiert pastele colorate in apa cu sare si putin ulei ca sa nu se prinda...apoi le-am strecurat si clatiti bine cu apa. Peste paste am dauat tonul maruntit scurs de ulei, boabele de porumb( inainte le-am scurs de zeama din conserva si le-am caltit bine cu apa rece), maslinele feliate, mararul...
Paste Colorate
Se fierb pastele in apa cu sare si cativa stropi de ulei, urmand instructiunile de pe pachet in ceea ce priveste timpul de fierbere. Apoi se strecoara si se trec sub jet de apa rece. Sunca si cascavalul se taie fasii subtiri , aproximativ de lungimea pastelor. Intr-un castron mare punem:...
Paste cu ton
Se fierb pastele in apa cu sare urmand instructiunile de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg si se trec sub jet de apa rece. Separat intr-un castron se amesteca tonul din conserva (inainte se stoarce uleiul din conserva) impreuna cu pastele, porumbul ( inainte de a pune porumbul boabe in...