Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebeş
Bucataras din 26.01.2011
L aptele se fierbe şi se lasă să se răcească, cât să ţii degetul în el să-l simţi călduţ. Dacă e prea cald, se acreşte şi lasă mult zer. Laptele fierbinte se poate pune direct în oală de pământ. Când e suficient de rece, se pune linguriţa din...
publicat la 24.07.2014
publicat la 13.07.2014
Voturi:31
Voturi:21
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:58
la 09:43
la 09:26
ieri la 08:12
de Retete_gustoase 1
pe 07.05 la 17:11
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
4 voturi
Rocsi
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte covăsât(iaurt de casă)
L aptele se fierbe şi se lasă să se răcească, cât să ţii degetul în el să-l simţi călduţ. Dacă e prea cald, se acreşte şi lasă mult zer. Laptele fierbinte se poate pune direct în oală de pământ. Când e suficient de rece, se pune linguriţa din...