
publicat la 22.12.2014
publicat la 22.12.2014
publicat la 17.12.2014
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciocanele lipicioase
Asezonam ciocanelele cu condimentul pentru pui, sare si piper. prajim, doar pe jumatate, pana se rumenesc usor. Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic. Adaugam berea, cateii de usturoi pisati, sarea, piperul, ghimbirul si sucul de portocale. Turnam amestecul rezultat in...
Tocanita cu ciuperci
Curata ceapa si usturoiul si taia-le marunt. Puneti la calit in 2 linguri de ulei pana ce devine stravezie Adaugati carnea ,taiata cuburi mai mari si mestecati cu o lingura, lasati-o pana cand se albeste pe toate partile. Se adauga un pahar (de unica folosinta)de vin alb si se mai lasa...