Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Pensula de patiserie
Veioza OSVINO, LED
Termometru cu ecran LCD
Taburet pliabil telescopic
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:55
ieri la 07:47
pe 06.09 la 09:41
pe 06.09 la 09:10
de RODIMUR 8
pe 05.09 la 16:21
5 comentarii
de vasimur 4
de Rocsi 9
4 comentarii
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
Caty
mamaieelena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
manuela 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...