Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 recipiente pentru cereale
Suport pentru ustensile de bucatarie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Taietor de pizza
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:25
ieri la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
pe 02.07 la 09:50
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
Toamna07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dorothea 1
merion35 1
Aly_M 1
Dienutzatrendy 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...