Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.04.2014
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Coaster extensibil Cook Concept
Perie de pantofi
Taietor de pizza
Veioza OSVINO, LED
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:46
la 10:38
la 10:32
pe 31.12 la 10:43
pe 31.12 la 10:09
de Rocsi 9
6 comentarii
de Catalina L 8
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Bucataras
RODIMUR
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui pe sticla la cuptor
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...