publicat la 06.01.2015
publicat la 05.01.2015
publicat la 01.10.2014
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de pui
Pieptul de pui se curata de piele si grasime,se spala si se fierbe.Dupa ce se raceste se taie cubulete mici impreuna cu ciupercile si se adauga porumbul scurs bine de apa la fel si ciupercile. Toate ingredientele se amesteca cu maioneza si se potriveste din sare si piper.... Pofta mare!!!
Salata boeuf
Se spala bine cartofii,telina si pastarnacul si se fierb. Dupa ce se racesc toate ingredientele se daie in cuburi.Separat se pregateste maioneza dintr-un galbenus de ou fiert,unul crud,2lingurite mustar,zeama de lamaie,300ml ulei. In ingredientele taiate cuburi se adauga o lingura de...
Salata Bulgareasca
Prima data se pun ouale la fier si se fierb foarte tare.Apoi se monteaza salata:intr-un castron se aseaza frunze de salata verde apoi se adauga sunca taiata cuburi,maslinele,rosii felii,castravete,ouale felii si branza dupa preferinta ori cuburi ori data pe razatoare... Pofta mare!!!
Salata Boeuf
Se fierb cartofii in coaja Se taie toate legumele si carnea cubulete mici,iar mazarea se lasa asa cum e. Se face o maioneza din 1 ou fiert tare si un ou nefiert frecate bine bine cu ulei,o lingurita mustar si zeama de lamaie (pt albire se pun 2-3 pic apa minerala imediat dupa ce s-a pus...
Salata cu ton
Se taie toate ingredientele, se asezoneaza cu sare, ulei si zeama de lamaie si se serveste ca atare.
Salata de primavara
Se spala foarte bine toate ingredientele, se adauga sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Se amesteca si se serveste ca atare sau langa un piept de pui la grill