stratulatgeorgiana

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 11.01.2013

RETETE34
PRIETENI45
Retete / Dulciuri

Rulada de biscuiti cu crema de cocos

In Prajituri la 1 Feb 2014

Se macina la robot biscuitii, apoi se adauga cacao, esenta de rom, zahar si se inmoaie cu lapte pana devine ca o coca sa o putem intinde. Astfel compozitia optinuta se aseaza intre 2 folii alimentare si se ruleaza. Intre timp se face crema amestecand spuma untul cu zaharul si vanilia apoi se...

Tort Rudolf

In Torturi la 3 Ian 2014

Se fac 2 blaturi:primul din 8oua,8lg zahar batute spuma si 8lg de faina se coace blatul intr-o forma rotunda mai mare.Apoi se bat celelalte 6oua cu 6lg zahar spuma si se adauga 6lg faina si se coace intr-o forma rotunda mai mica.In ambele cazuri formele se tapeteaza cu hartie de copt. Dupa ce...

Prajitura saraca

In Prajituri la 8 Noi 2013

Se omogenizeaza toate ingredientele de mai sus tinand cont ca ingredintele uscate sa le amestecam intai apoi si cele umede.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pt 20-30min.Cand e gata eu o scot din cuptor o las circa 10-15min si ii adaug si o glazura din 5linguri...

Savarine

In Prajituri la 5 Noi 2013

Se amesteca drojdia cu lapte putin caldut, sare, ulei, zahar, apoi se adauga si ouale batute si faina. Se amesteca bine si se lasa 30 minute la dospit. Se pun in forme de briose si se mai lasa 10-15 minute si se dau la cuptorul preincalzit pentru inca 30 minute. Dupa ce s-au racit se scufunda...

Mere in foietaj

In Prajituri la 4 Oct 2013

Se iau 4 mere mari, se curata de coaja si se scobesc in interior unde vom umple cu miez de nuca si gem. Presaram putina scortisoara pe mere apoi le invelim in foietaj taiat fasii si puse in diagonala pentru a acoperi marul. Din aluat se mai pot face si frunze pentru a da o nota cat mai reala...

Pudding

In Dulciuri la 10 Sep 2013

Se pune intr-o oala 450 ml lapte la fiert. 50ml de lapte se amesteca cu plicul de pudding si zaharul, iar cand laptele da spre fiert se adauga amestecul de pudding si se amesteca continuu pana devine groasa. Se pune in formele de silicon si se lasa sa se raceasca. Cand este rece se scoate...

Tort exotic

In Torturi la 4 Iun 2013

Se bat ouale integi cu zaharul pana devin spuma,,,se amesteca cu o spatula de silicon faina si la final se adauga esenta de rom.Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava de preferat rotunda.Se da la cuptor 30min-45min.Apoi se lasa sa se raceasca Separat se face crema urmand instructiunile...

Mucenici

In Dulciuri la 7 Mar 2013

Se pune apa la fiert cu putina sare cand cloloteste se adauga mucenicii si se fierb. Se pun in castronele si adauga zahar, scortisoara si muuuuuulllta nuca

Faguri

In Prajituri la 26 Feb 2013

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol cu mixerul se adauga treptat faina apoi se coc in forma de pancake(faguri). Se umplu cu diferite compozitii...fie pudding de caramel,gemuri asortate,sarlote sau serbet.

Tort fulg de nea

In Torturi la 6 Feb 2013

Se mixeaza ouale cu zaharul pana devin spuma,apoi se adauga faina in ploaie, se amesteca usor sa nu se lase,se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt si se baga la cuptor la foc mediu. Dupa ce s-a copt se lasa la racit si apoi se taie in trei..se insiropeaza si se umple...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 06.01.2015

Salata de pui

publicat la 05.01.2015

Salata boeuf

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]