![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 22.01.2017
publicat la 22.01.2017
publicat la 22.01.2017
Noptile tale de insomnie se vor termina curand. Sigur e posibil ca leacul sa fie mai rau decat boala, dar nu conteaza. Te va intepa o musca dintr-o specie ciudata, necunoscuta. Asta te va face sa te imbraci numai in roz bombon si bleu ciel. Vei observa poate ca oamenii rad dar nu-ti va pasa prea mult.
Bucataras.ro
[email protected]
Prajitura cu visine si grapefruit
Intr-un ibric, am pus apa si zaharul la foc mic. Albusul l-am batut cu praful de sare, dupa care am adaugat zaharul lichefiat. Apoi, galbenusul frecat si uleiul. Praful de copt l-am amestecat cu faina si impreuna le-am pus peste albus, amestecand cu spatula de jos in sus. Dupa ce faina a fost...
Briose cu portocala
Am amestecat toate ingredientele in prima faza, cu exceptia prafului de copt si-al fainei, pe care le-am amestecat in faza a doua. Am turnat in forme si la cuptor pentru 20 min, la 160 grade C.
Tort
Intr-un bol, am mixat 8 albusuri cu un praf de sare, peste care am adaugat 8 linguri de zahar tos, dupa un timp am adaugat si zaharul vanilat. Am pus si galbenusurile pe care le-am mixat la turatie mica. Am amestecat faina cu praful de copt si le-am turnat peste compozitie in bol, unde am folosit...
Cornuri
Pregatim un aluat din ingredientele de mai sus, framantam bine, (atentie la consistenta aluatului, sa fie ok la atingere, daca nu, adaugam treptat faina, dar dupa ce, in prealabil, am framantat bine), lasam la dospit 30 min. Intindem discuri pe blat, le taiem in triunghiuri, umplem cu ce dorim,...