Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Set de 2 decojitoare universale de legume
Taburet pliabil telescopic
Lumanare parfumata
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Rola de folie pentru prajituri
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 11:07
de Retete_gustoase 1
pe 17.03 la 15:49
pe 17.03 la 14:48
pe 17.03 la 09:55
de oanapl 7
pe 16.03 la 21:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
oanapl
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...