raluca95

1

Bucataras
incepator

Barnsley

Bucataras din 11.01.2015

RETETE45
PRIETENI114
Retete / Aperitive / Garnituri

Pilav de bulgur cu legume

In Aperitive / Garnituri la 9 Feb 2016

Calim toate legumele tocate mic, inclusiv cartoful, in doua/trei linguri de ulei de masline timp de cateva minute. E foarte important sa fie tocate foarte mic pentru ca trebuie sa se patrunda repede. Adaugam bulgurul si lasam 1/2 minute, dupa care adaugam supa fierbinte (sau apa fierbinte in care...

Ou in ardei cu telemea

In Aperitive / Garnituri la 7 Iun 2015

Am taiat ardeiul rondele si am luat una pe care am uns-o cu ulei de masline si am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul "suportului" de ardei am spart oul, am pus putina sare, piper si praf de usturoi si am dat la cuptor la 180/190 de grade pentru 8/9 minute, dupa...

Budinca de conopida

In Aperitive / Garnituri la 2 Iun 2015

Pentru inceput taiem costita in bucatele mici si le prajim putin (eu nu am mai adaugat ulei pentru ca era destul de grasa costita). Intr-un bol batem ouale cu un praf de sare si cu smantana. Taiem conopida, oparita in prealabil, in bucatele si o punem peste compozitia de mai sus impreuna cu...

Carofi cu ardei si ceapa

In Aperitive / Garnituri la 26 Mai 2015

Pentru inceput curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa sarata. Nu ii fierbem de tot, ii lasam sa dea un clocot, dupa care ii scurgem foarte bine si ii punem intr-o tava cu 4/5 linguri de ulei, sare si piper dupa gust si bagam la cuptor la 180/190 de grade pentru 10/15...

Nachos

In Aperitive / Garnituri la 24 Mai 2015

Incep prin a face compozitia pentru nachos : punem ceapa toacata la calit in doua linguri de ulei de masline si o lasam sa se caleasca incet, dupa care adaugam carnea, o lasam sa se gateasca si adaugam fasolea batuta, fasolea boabe si jumatatea de pahar de apa si lasam la foc mic sa dea un...

Cornuri cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2015

Intr-un bol amestecam faina cu sarea, iar separat dizolvam drojdia cu zaharul in putin lapte caldut si il turnam in mijlocul fainii incepand sa amestecam, turnam si restul de lapte, dupa care si uleiul si framantam pana obtinem un aluat consistent, nici prea moale nici prea dur. Nu il lasam...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2016

Paine fara framantare

publicat la 09.02.2016

Pilav de bulgur cu legume

publicat la 09.02.2016

French toast cu capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]