![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 16.05.2012
publicat la 08.05.2012
publicat la 25.04.2012
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Crema de branza cu nuci
Se incinge cuptorul la 180 °C (gradatia Mediu). Se asterne pe o tava de copt o foaie de hartie de pergament. Peste ea se asaza miejii de nuca. Se coc 5-10 minute, sau pana ce sunt rumeniti. Se toaca circa trei sferturi dintre ei; se pun deoparte miejii care arata cel mai bine, intregi,...
Omleta cu orez si pui
Se fierbe orezul conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurge bine si se pune deoparte. Intre timp se sareaza si se pipereaza carnea. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie, la foc iute. Se adauga carnea si se soteaza 1-2 minute. Se micsoreaza flacara, se adauga ceapa si se caleste 2-3...
Alune caju prajite cu miere si nuca de cocos
Se rade ghimbirul si se stoarce razatura pentru a colecta sucul. Se combina acesta cu mierea. Se incinge uleiul intr-un wok, sau tigaie mare, si se adauga mixtura de miere. Se amesteca 5-6 secunde. Se adauga alunele si miezul de nuca de cocos si se prajesc pana ce se rumenesc. Se adauga...