Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.
In cont 1
Perna ergonomica Karll
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Pensula de patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Lumanare parfumata
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 7
la 21:53
de Caty 3
la 17:39
la 16:35
de Bucataras 6
la 09:23
de Rocsi 9
ieri la 20:40
7 comentarii
de laura_n 7
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
6 voturi
oanapl
Ubulika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.