Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.
In cont 1
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Ciocan pentru carne
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:45
la 10:23
ieri la 09:02
pe 26.02 la 10:37
pe 25.02 la 08:56
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
UrsanMihaela
Bucataras
patrick_2010 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Simona1979 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.