monike

1

Bucataras
incepator

Caracal

Bucataras din 24.05.2011

RETETE13
PRIETENI37
Retete / Mancaruri cu carne

Fasole cu ciolan

In Porc la 8 Iul 2011

Speli bine fasolea si o pui la fiert.Dupa ce ai aruncat primele trei ape adaugi si legumele tocate marunt. Separat rumenesti un pic ciolanul portionat in bucatele. Cand a fiert fasolea pui bulionul, sarezi, piperezi, pui foile de dafin si cimbrul.Lasi sa fiarba inca cinci minute si apoi pui...

Ardei umpluti

In Curcan la 5 Iul 2011

Amestec carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cu orezul, patrujelul, sarea, piperul macinat si cimbrul. La acest amestec adaug si un ou. Ardeii spalati si curatati bine in interior ii umplu cu compozitia de mai sus si le pun capac cate o feliuta de rosie. Ii pun intr-o cratita si ii acopar, un...

Varza noua calita

In Porc la 23 Iun 2011

Se taie carnea bucati si se pune in uleiul incins sa se rumeneasca un pic,intr-o cratita teflonata ori in tuci. Se taie ceapa, ardeiul cubulete si se pun la calit  in uleiul rezultat dupa ce am scos carnea.Cand ceapa devine sticloasa se adauga varza tocata marunt si se pune sare ca sa-si...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]