Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.09.2015
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi bamele în 2-3 bucăţi, în funcţie de mărime. Spălaţi prazul şi pătrunjelul, Tăiaţi fideluţă prazul, apoi tocaţi pătrunjelul. Puneţi uleiul în cratiţă, iar, când s-a încins, adăugaţi prazul şi căliţi-l puţin....
publicat la 07.04.2019
publicat la 04.04.2019
publicat la 09.09.2015
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:37
la 06:26
ieri la 11:02
pe 13.12 la 12:56
pe 13.12 la 09:39
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Rocsi 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinnaa 1
goldielocks 1
georgiana24 1
cornelia16_2002 1
dragos_corneliu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bame cu perje uscate
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi bamele în 2-3 bucăţi, în funcţie de mărime. Spălaţi prazul şi pătrunjelul, Tăiaţi fideluţă prazul, apoi tocaţi pătrunjelul. Puneţi uleiul în cratiţă, iar, când s-a încins, adăugaţi prazul şi căliţi-l puţin....