publicat la 23.10.2024
publicat la 22.10.2024
publicat la 02.04.2024
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock-Pot
Varza o spalam bine in apa rece pentru a elimina excesul de sare, apoi o tocam marunt. Bucata de afumatura o dezosam si o taiem in bucati mai marisoare. In vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l punem varza, la mijloc asezam cateva bucati de...
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot
Punem toate ingredientele in vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l, amestecam putin cu un tel, punem capacul si setam optiunea Low pentru 4 ore. Dupa ce a s-au terminat cele 4 ore, turnam compozitia intr-un tifon fin si lasam la scurs pana a doua...
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot
Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul de la Crock-Pot de 2.4 l asezam legumele taiate, carnatul il taiem bucati de 3-4cm si il punem peste legume, dupa care urmeaza fasolea scursa de zeama in care a fost conservata...
Ratatouille la slow cooker Crock-Pot
Ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele. Restul legumelor le spalam, le stergem cu servet de bucatarie si le taiem si pe acestea rondele, cu tot cu coaja. In vasul de la slow cooker Crock-Pot 2.4 l, punem uleiul de masline, apoi asezam legumele de jur imprejur, iar la sfarsit, presaram...
Paste cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot
In vasul de la slow cooker Crock-Pot 2.4 l adaugam pe rand, toate ingredientele: pastele, dovlecelul curatat de coaja si taiat felii subtiri, ardeiul iute taiat marunt, rosiile cherry taiate in 4, sosul de rosii, apoi condimentam dupa gust cu rozmarin si sare.Acoperim totul cu apa, punem capacul...
Mancare de legume la slow cooker Crock-Pot
Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam toate legumele in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 2.4 l, condimentam cu sare si putin piper, apa si uleiul, amestecam putin si punem capacul. Conectam...