misha71

1

Bucataras
incepator

Fetesti

Bucataras din 04.01.2010

RETETE7
PRIETENI6
Retete / Dulciuri

TORT JOFRE

In Torturi la 4 Ian 2010

Zaharul, apa si cacao se pun pe foc intr-o cratita si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga apoi untul si nucile si se amesteca pana ce compozitia capata o consistenta ca de smantana (aprox. 15 minute la foc mic). Dupa ce se ia de pe foc se adauga galbenusurile unul cate unul....

Rumos-pupos

In Prajituri la 4 Ian 2010

Blatul: Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina, bicarbonatul si nucile. Se toarna in tava in care ati pus hartie de copt si se pune la cuptor la foc mic spre mediu. Crema: Galbenusurile, laptele, zaharul si cacao se amesteca si se fierb pe baie de aburi. Dupa ce s-a...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 28.12.2011

Craciun 2011

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]