mioritica

1

Bucataras
incepator

slatina

Bucataras din 26.12.2009

RETETE11
PRIETENI7
Retete / Dulciuri

Desert inghetata de vanilie

In Dulciuri la 23 Iun 2012

Mixam galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, pana se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi zaharul vanilat, faina si laptele. Le punem pe foc mic amestecand in continuu  pana se ingroasa ca o ciulama, apoi lasam sa se raceasca (eu am pus cratita in chiuveta cu apa rece)....

Prajitura racoritoare cu lamaie

In Prajituri la 12 Iun 2011

Separam oualele ,batem albusurile spuma,adaugam zaharul cate o lingura pe rand,punem apa minerala si uleiul peste galbenusuri si le amestecam bine,apoi le punem peste albusuri.Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa,se pune faina incet peste toata compozitia,se pune hartie de copt in tava...

Placinta cu mere

In Prajituri la 13 Feb 2011

Merele se curata de coaja ,de dau prin razatoarea mare si se pun pe foc  la calit cu 4 linguri de zahar si scortisoara. Acum pregatim  coca:oualele se amasteca cu zaharul, laptele,uleiul.Amoniacul sau praful de copt il amestecam cu faina si punem peste oua.Trebuie sa iasa o coca ca...

Crema de zahar ars rapida

In Dulciuri la 28 Apr 2010

Zaharul sa caramelizeaza pe foc mic. Intr-un vas se sparg oualele si se bat bine,apoi se pune laptele. Cand este gata zaharul caramelizat se roteste cratita sa fie si pe peretii ei zahar,se pun oualele cu laptele,se baga la cuptor pana se rumeneste pe deasupra.Se serveste rece.

tort cu frisca si crema ciocolata

In Torturi la 3 Apr 2010

preparare blat:se bat albusurile spuma, se pune o lingura de zahar,un galbenus,pana se termina,la sfarsit se pune faina amestecata cu praful de copt. se unge o cratita cu ulei se baga aluatul si se baga la cuptor.dupa ce s-a copt se lasa la racit. se taie blatul in 3,se insiropeaza,se pune...

Dulceata de gutui

In Dulceata / Gem la 30 Dec 2009

SE PUNE LA FIERT APA CU ZAHARUL SI LAMAIA PANA SE FACE CA UN SIROP,SE TOARNA GUTUILE.SE LASA PE FOC MAI PUTIN DE O ORA.DULCEATA SE PUNE FIERBINTE IN BURCANE.SE BAGA 15 MINUTE LA CUPTOR.

Prajitura cu mere

In Prajituri la 30 Dec 2009

SE UNGE TAVA CU UNT,SE PUNE BISCUITELE ZOBIT,MERELE RASE,APOI BLATUL.(SE BAT ALBUSURILE SPUMA, SE PUNE ZAHARUL, APA, GALBENUSURILE FRECATE CU ULEIUL, PRAFUL DE COPT SI FAINA.SE BAGA LA CUPTOR.CAND ESTE GATA SE SCOATE SI SE LASA SA SE MAI RACEASCA.SE INTOARCE INVERS.SE ORNEAZA CU FRISCA SI CIOCOLATA.

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 19.11.2013

Chiftelute de varza

publicat la 13.10.2013

Piept de curcan pe pat de legume

publicat la 23.06.2012

Desert inghetata de vanilie

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Predicţiile astrologilor sunt extrem de clare: ce-a fost ştim deja, ce o fi om mai vedea.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]