Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Coaster extensibil Cook Concept
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 3 boluri Ellenge
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
pe 09.07 la 08:08
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...