![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 20.12.2019
publicat la 22.06.2019
publicat la 20.06.2019
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole cavalereasca
Se curata ceaspa, se spala si se taie solzisori. Intr-un vas potrivit se pune uleiul si se adauga ceapa taiata, lasandu-se la prajit, la foc potrivit, pana cand devine translucida. Costita sau slaninuta se taie in fasii subtiri si se adauga peste ceapa. Cand costita este frumos...
Varza noua tuguiata calita
Tocam varza cat putem de fin. Varza tocata se freaca cu putina sare si o punem intr-o cratita incapatoare pentru cantitatea de varza tocata. Separat se pune uleiul la incins, peste care se adauga fleica taiata in bucati de 4-5 cm. Cand fleica s-a rumenit, o scoatem intr-un castron....