Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Set de 2 incaltatoare
Ciocan pentru carne
Unghiera BISALUO
Taburet pliabil telescopic
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:04
de Rocsi 9
ieri la 20:13
de laura_n 7
ieri la 13:19
ieri la 08:29
pe 26.05 la 10:52
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Panacris
vasimur
MotanLaOale
Rocsi
daniastefania 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mony 1
ella_spy 1
luchiana 1
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...