Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 incaltatoare
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Tava pentru servire Jalz Jalz
Coaster extensibil Cook Concept
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:11
la 13:29
de Bucataras 6
la 10:58
ieri la 07:06
de vasimur 4
pe 05.05 la 15:08
4 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
Alinutza80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
burdulea56 1
VanessaAli 1
costi7hector 1
pinti 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...