Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:58
de Bucataras 6
la 08:25
de RODIMUR 8
ieri la 12:57
de oanapl 7
pe 25.01 la 20:58
pe 25.01 la 20:07
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
Rocsi
RODIMUR
Pasiune pentru bucatarie 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Kadia80 1
catalina 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...