Bun venit!LOGIN • CONT NOU
7
BucatarasTop-Chef
Ploiesti
Bucataras din 22.03.2009
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...
publicat la 23.01.2022
publicat la 17.01.2022
publicat la 09.01.2022
Este recomandabil sa-ti stabilesti un buget si sa-l respecti!
Voturi:28
Voturi:36
Voturi:56
In cont 34
Unghiera BISALUO
Set de 2 decojitoare universale de legume
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 19:55
la 14:14
de Bucataras 6
la 08:30
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:49
ieri la 12:20
8 comentarii
7 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
vasimur
Adinuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulianacj 1
Teona 1
opia 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de post din aquafaba
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...