Curatam cartofii, ii feliem si ii prajim in tigaie cu putin ulei. Tocam restul legumelor si le calim 3 min in tigaie. Batem ouale bine si le amestecam cu laptele si condimentam cu sare si piper. Peste legumele din tigaie adaugam feliile de...
Carnea de porc tocata se condimenteaza cu sare , piper, ghimbir, cardamom si turmeric. Pe un bambus de rulouri asezam feliile de bacon (jumatate din cantitate) in asa fel incat sa se suprapuna marginea uneia pestea cealalta. Intindem jumatate din...
Muschiuletul de porc se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste putin pe fiecare parte dupa care se pune intr-un vas de ceramica, se adauga 100 ml vin alb si se da la cuptor pentru 15 min.
Curatam...
Untul si ciocolata se topesc la abur. Batem ouale intregi cu mixerul pana isi dubleaza volumul adaugam zaharul si mixam inca 5 minute. Scoatem mixerul si adaugam faina si amestecam cu spatula pana cand se incorporeaza faina bine. Adaugam...
Incepem pregatirea pentru stratul de ciocolata alba. Punem frisca lichida pe foc si adaugam ciocolata alba cand incepe sa fiarba. Gelatina o amestecam cu cei 100 ml apa si adaugam in compozitia de pe foc , amestecam bine si luam compozitia de pe...
Faina, sarea si praful de copt se amesteca cu o lingura. Sunca se taie bucatele mici, ceapa se taie ca pentru salata,ardeiul si cascavalul se taie cubulete, verdeata se toaca. Se mixeaza ouale intregi, apoi se adauga uleiul, smantana si laptele...
1. Amestecati untul cu zaharul pana se formeaza o crema pufoasa.
2. Adaugati ouale si amestecati totul pana se formeaza o crema omogena.
3. Pasati bananele cu o furculita si adaugati-le peste crema de unt.
4....
luminitzaschiau a devenit prieten cu Patricia Iordache