Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 10.07.2010
Procedeul e foarte simplu: facem ceaiul de menta si il indulcim, dupa care il lasam sa se raceasca. Doua felii de carambola le taiem bucati, iar restul le adaugam intregi. Adaugam gheata si se poate servi. Se decoreaza cu frunzulite de menta
Voturi:27
Voturi:14
Voturi:6
In cont 29
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:07
la 10:53
de oanapl 8
ieri la 20:13
pe 19.12 la 16:42
pe 19.12 la 16:08
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Lau
Lau 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Carambola Iced Tea
Procedeul e foarte simplu: facem ceaiul de menta si il indulcim, dupa care il lasam sa se raceasca. Doua felii de carambola le taiem bucati, iar restul le adaugam intregi. Adaugam gheata si se poate servi. Se decoreaza cu frunzulite de menta