laughylau

1

Bucataras
incepator

Alba Iulia

Bucataras din 06.11.2011

RETETE13
PRIETENI1
Retete / Aperitive / Garnituri

Grisine de chimen cu crema de morcovi si sos de branza

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2011

Grisine: Se dizolva drojdia cu zaharul. Faina se cerne si se framanta cu toate ingredientele un aluat( trebuie framantat cam 10 minute, pana devine un aluat elastic). Se lasa la caldura aproximativ o ora. Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se pregatesc niste tavi cu hartie...

Bruschetta

In Aperitive / Garnituri la 8 Noi 2011

Se curata usturoiul si se amesteca cu busuiocul taiat marunt, marunt, sucul de lamaie si cu uleiul de masline. Se sareaza dupa gust. Feliile de paine se prajesc la orice intensitate( de la abia caldute la arse-carbonizate, dupa cum va e placul ). Maslinele se taie felii, rondele sau bucatele....

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]