Intr-un recipient inalt pe aragaz, se pune untul si ciocolata si se topesc, dupa care se lasa la racit. Acest lucru se poate face si in cuptorul cu microunde.
Dizolvati cafeaua in apa fierbinte si se lasa sa se raceasca. Porniti cuptorul si...
În afară de tăierea cepei exista o multime de alte talente, dar cu sigurantă aceasta este una dintre acele abilitati care distinge un profesionist de amatori. Cu atentie, oferim o tehnica care ar impresiona orice bucătar. Desigur,...
Mancarea zilnica poate afecta memoria noastră. Produsele din meniul nostru de zi cu zi actioneaza diferit. Există alimente care par să "toarne ulei" in creierul nostru, si il fac sa ruleze la viteza maxima. Afine si zmeură Nu este...
Prajitura cu ciocolata neagra si cafea
Intr-un recipient inalt pe aragaz, se pune untul si ciocolata si se topesc, dupa care se lasa la racit. Acest lucru se poate face si in cuptorul cu microunde. Dizolvati cafeaua in apa fierbinte si se lasa sa se raceasca. Porniti cuptorul si...