Se spala icrele si se pun la scurs.
Apoi se pun pe baie de aburi mestecand continuu pana iese apa din ele, dupa care se lasa la racit.
Intre timp se pune pe foc o cana de apa cu 2 linguri de gris si se face un cir.
Dupa ce s-au racit icrele se adauga treptat ulei (ca la maioneza) si cate...
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul treptat, si se bat incontinuare spuma spuma, pana se topeste zaharul.
Apoi se adauga galbenusurile, amestecate cu uleiul, se amesteca, apoi se incorporeaza faina..si praful de copt.
Intr-o tava se pune...
Salata de icre
Se spala icrele si se pun la scurs. Apoi se pun pe baie de aburi mestecand continuu pana iese apa din ele, dupa care se lasa la racit. Intre timp se pune pe foc o cana de apa cu 2 linguri de gris si se face un cir. Dupa ce s-au racit icrele se adauga treptat ulei (ca la maioneza) si cate...
Tarta cu visine
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul treptat, si se bat incontinuare spuma spuma, pana se topeste zaharul. Apoi se adauga galbenusurile, amestecate cu uleiul, se amesteca, apoi se incorporeaza faina..si praful de copt. Intr-o tava se pune...