Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Placa de tocat fata-verso
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Taburet pliabil telescopic
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
pe 01.02 la 20:48
de Bucataras 6
pe 31.01 la 16:37
pe 31.01 la 15:01
pe 31.01 la 09:13
pe 30.01 la 10:50
de Panacris 9
7 comentarii
6 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)