gyorgy

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 09.11.2012

RETETE10
PRIETENI7
Retete

Salata de boeuf

In Salate la 11 Oct 2013

Se curata si se spala legumele, dupa care se fierb (morcovii si cartofii), la fel pieptul de pui,. Dupa ce s-au fiert se toaca marunt si se pun toate intr-o strecuratoare, se lasa la scurs cateva ore. Apoi se  amesteca impreuna cu maioneza si sarea dupa gust. Se pune salata pe un...

Tocana de rosii pentru iarna

In Conserve la 11 Oct 2013

Dupa ce spalam legumele, vom da ceapa prin razatoare. O dam la calit cu uleiul,pana devine aurie. Adaugam ardeiul taiat cubulete sau dupa preferinte. Dupa adaugam si rosiile in prealabil decojite si taiate la fel cubulete. Apoi o vom lasa sa fiarba foarte bine,sa scada, pentru a nu...

Tiramisu reţetă originală

In Dulciuri la 16 Mai 2013

Tiramisu reţetă originală Facem cafeaua si o punem la rece pentru a insiropa piscoturile. Intr-un castron batem frisca, separat mixam mascarpone. Amestecam crema de mascarpone cu frisca pana se omogenizeaza dar nu se distruge textura. Apoi inmuiem piscoturile in cafeaua...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2013

Ouale fierte le vom taia pe jumatate si vom scoate galbenusurile intr-un bol. Galbenusurile se vor pisa foarte bine, dupa care vom adauga pateul de ficat, o lingura mare de maioneza si patrunjel tocat. Amestecam bine pasta rezultata si umplem albusurile cu aceasta pasta. Asezam...

Peste la cuptor

In Peste la 15 Mai 2013

Pestele se  aseaza intr-o tava pentru cuptor si se condimenteaza. Se adauga uleiul, vinul, putina apa, sare, piper boabe, rondele de usturoi, foi dafin. Si pestele este gata pentru cuptor. Dupa ce scoatem pestele de la cuptor stropim cu putina lamaie si presaram cu patrunjel.

Pilaf de orez cu legume

In Mancaruri de post la 15 Mai 2013

Orezul se pune la fiert acoperindu-l cu apa (proportia o partea orez,trei parti apa) lasandu-l sa fiarba bine. Ceapa si morcovul,ardeiul,ciupercile se taie marunt si se calesc in ulei. Dupa ce a fiert orezul punem legumele calite peste orezul fiert, vegeta si amestecam, apoi mai lasam 2-3...

Chec

In Prajituri la 15 Mai 2013

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine ca pentru bezea impreuna cu zaharul si apa (putin cate putin). Galbenusurile se mixeaza si ele pana se albesc si se incorporeaza usor in albusurile spuma, impreuna cu vanilia.  Apoi se s e aduga uleiul. Praful de copt peste faina...

Miel la cuptor

In Oaie la 15 Mai 2013

Carnea de miel este mai gustoasa daca este marinata inainte cu cel putin 30 min.                             Carnea se condimenteaza cu sare si piper si mirodenile  mentionate mai sus. Se freaca bine si adaugam...

Prajitura Tavalita

In Prajituri la 21 Mar 2013

Blat: Batem albusurile foarte bine, Apoi adaugam zaharul, mixam pana se topeste zaharul, Adaugam treptat galbenusurile, amestecand dupa fiecare, Adaugam si uleiul si faina  amestecata cu praful de copt, amestecand peste cap. Dupa ce am copt blatul, il lasam la racit  si...

Eclere

In Prajituri la 3 Feb 2013

ALUATUL-  punem intr-un vas la fiert  uleiul, apa, sarea si lasam pe foc pana incepe sa clocoteasca  Dupa ce a dat in clocot, luam oala de pe foc si adaugam faina toata o singuta data si amestecam repede ,pana se inglobeaza bine si o mai lasam pe foc sa se "coaca"apoi vom...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 11.10.2013

Salata de boeuf

publicat la 11.10.2013

Tocana de rosii pentru iarna

publicat la 16.05.2013

Tiramisu reţetă originală

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]