publicat la 19.11.2017
publicat la 19.11.2017
publicat la 11.08.2017
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata
Se framanta un aluat ca de paine.Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata , sarea , zaharul ,iar apoi se adauga apa calduta si uleiul de masline.Se framanta ,apoi se lasa la crescut timp de 1 ora. Dupa o ora,se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava/vas yena ce a fost...
Pizza Crunchy Crust
1.Intr-un castron mare se amesteca faina, apa,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. 2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei. ...
Paine integrala de casa
Intr-un bol turnati 1 pahar din apa pregatita, cubul de drojdie si 2-3 linguri de faina alba. Amestecati bine cu telul si lasati 10-15 minute. Apoi turnati restul de apa si sarea, amestecati bine. Urmeaza faina alba si faina integrala. Cu o lingura amestecati toate ingredientele pana se...
Branzoaice moldovenesti
1. Faina se cerne intr-un bol adanc. 2. Drojdia se amesteca cu 2 linguri de lapte cald si 1 lingura de zahar. 3. Se toarna maiaua peste faina din bol si se lasa 15-20 minute sa creasca putin. 4. Apoi se adauga restul de lapte, ouale, zahar, sarea si esenta. 5. Cu o...