Copiii fac lucruri trăznite
30.07.2012 / 01:37
Citeaza
Recent am calatorit cu avionul , cateva locuri in spatele meu era un nazdravan de vreo 4 anisori , Petru ,cu o energie verbala inpuizabila . Era foarte incantat de aceasta prima lui experienta . Era la asfintit si vazand soarele printre nori a inceput sa colinde : ,, Steaua sus rasare ca o taina mare ...'' :D
Sau survolam o zona marina si el tipa incantat,, Mami aterizam in apa , aterizam in apa '' :D[ va dati seama daca era cineva mai panicat...]
Petru ne-a binedispus si ne-a destins prefatand intr-un fel o vacanta placuta .
02.08.2012 / 15:01
Citeaza
M-ai amuzat la maxim povestindu-ne despre acest baietel. :)):))\
Sunt deliciosi, dar mai ales debordanti si directi.
02.08.2012 / 15:29
Citeazaprivatelaura a spus:
M-ai amuzat la maxim povestindu-ne despre acest baietel. :)):))\ Sunt deliciosi, dar mai ales debordanti si directi.
Mai sa stii ca eu intai tatonez terenul si daca imi par prea directi stau deoparte , Poate imi tranteste careva uite ce tanti ca un balon
02.08.2012 / 15:36
Citeaza
Apropo , la cumparaturi in supermarket o fetita de 3 ani facea o galagie si un,, scandal monstru . Se auzea de departe , imi zic ,, o mica rasfatata '' . Surpriza , era in caruciorul unei tinere doamne cunoscuta , trasa prin inel , moderna , eleganta . Ne salutam si ma gandesc ca e mai bine sa fiu retinuta cu mica rasfatata care ma intreba ce fac . Eu ii raspund ca trebuie sa cumpar mancare ,, Multa ? '' , da multa ca am acasa un copil mare care mananca mult . Se uita la mama ei si o intreaba ,, Tu cand te faci asa frumoasa ? ca tanti ? "'
Intre timp apare si micutul meu Andrei care are 24 ani si multisor peste suta de kg . Domnisorica intr-un adevarat extaz exclama ,, Ce frumos , mami , hai sa-l luam acasa !!!''
Recomandari pentru tine si casa ta
07.08.2012 / 22:39
eh, asa-a copiii... mereu ne fac ziua mai hazlie, pentru ca na ofera o alta perspectiva
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de micanti
Ultima editare: 07.08.2012 23:06:53
08.08.2012 / 09:37
Citeaza
fetitza mea de 4 ani are prostul obicei de a fugi prin market sau pe strada.asa ca sotul meu s-a gindit sa iii tina o replica ca de la tata la fica...el foarte serios,explica,gesticula...fetitza atenta la el...dupa vreo 5 minute aud fetitza :'' aaaaaaaaa,tata,da cit vorbesti..... ''
07.11.2023 / 02:41
Citeaza
One Two Shoot Media's Gold Coast Drone Photography is a visual treat. Their images and videos offer a bird's-eye view of the Gold Coast and are absolutely mesmerizing.