Pentru ca oualele sa iasa rosii oul trebui sa fie inchis la culoare in nici un caz alb.
Dupa ce ati degresat oualele bine si le-ati clatit cu foarte multa apa le puneti la fiert,dupa ce s-au fiert aruncati apa dar nu puneti apa rece peste ele,le lasati asa.
Intr-un vas pregetiti...
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET.
DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE.
DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata
Pentru ca oualele sa iasa rosii oul trebui sa fie inchis la culoare in nici un caz alb. Dupa ce ati degresat oualele bine si le-ati clatit cu foarte multa apa le puneti la fiert,dupa ce s-au fiert aruncati apa dar nu puneti apa rece peste ele,le lasati asa. Intr-un vas pregetiti...
MINI MOZZARELE PANNE
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .