elena1988

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 27.10.2010

RETETE120
PRIETENI53
Retete / Aperitive / Garnituri

Salata de conopida cu masline

In Aperitive / Garnituri la 6 Iun 2011

Fierbem conopida in apa cu sare si putin otet. Dupa ce s-a fiert cam 1 ora, sau pana devine ea moale si buna de pasat, o controlati, dam un jet de apa rece peste conopida si o lasam la scurs. O tocam si punem si celelalte ingrediente, amestecam bine si dam la frigider. Este mult mai buna rece::)))

Drob din pipote de pui

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2011

Pipotele si pieptul de pui le fierbem, cand sa racit le taiem cuburi mai mari, tocam ceapa, mararul si usturoiul si le amestecam cu carnea, apoi dam prin masina de tocat toata compozitia de 2 ori,intr-o tava asezam praporul, in compozitia de carne punem ouale batute si o asezam in tava, acoperim...

Shaorma cu pastrama de porc

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2011

Se taie pastrama de porc marunt, pe lipie se aseaza cartofii prajiti-pastrama-castraveti acri- castraveti cruzi-rosiile, apoi punem maioneza si kechup-ul, rulam si papam.

Oua vesele

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2011

spalam ouale cu detergent, apoi le punem la fiert in apa timp de 10-12 minute. se vopsesc ouale dupa instructiunile de pe vopsea, se pun la uscat apoi se ung cu ulei sau grasime.

Foietaj cu salam uscat si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 4 Mar 2011

Dupa ce s-a dezghetat aluatul il mai intindem putin, il ungem cu ketchup, presaram oregano, punem salamul uscat, rulam aluatul si il taiem rondele. Le punem intr-o tava cu hartie de copt si presaram cascaval deasupra, dam la cuptor 15- 20 minute

Oua romanesti cu salam prajit

In Aperitive / Garnituri la 2 Mar 2011

Punem intr-o tigaie cam 2- cani mari de apa, putina sare si otetul, cand incepe sa fiarba punem ouale, lasam asa pana se fac, prajim salamul, punem in farfurie ouale si deasupra branza rasa, si langa salamul.

Blinii placinte

In Aperitive / Garnituri la 27 Feb 2011

Se amesteca oul, jumatate din cantitatea de iaurt si branza feta sau de vaci. Amestecam foarte bine cu telul ca sa nu fie gogoloaie, puneti si sarea,  bicarbonatul in iaurtul ramas si amestecati. Puneti faina toata peste amestecul de ou, branza si iaurt amestecati foarte bine, sa nu ramana...

Mamaliguta cu de toate

In Aperitive / Garnituri la 22 Feb 2011

Am facut o mamaliguta mai moale si am amestecat-o cu un cub de unt si usturoi pisat bine. Am pus mamaliguta pe un fund de lemn si am intins-o cat este el de mare, am calit o ceapa in ulei am pus apoi kaizerul taiat marunt, dupa 10 minute am pus bulionul si condimentele si la sfarsit usturoiul...

Mic dejun copios

In Aperitive / Garnituri la 15 Feb 2011

Am prajit salamul,ouale le-am fiert si le-am taiat feliute, bagheta am taiat-o felii, rosiile le-am pus in apa fiarta ca sa le decojesc mai usor, am prajit cateva felii de bagheta, le-am uns cu ulei de masline, am pus busuioc si rosiile taiate marunt, am uns alte felii de bagheta neprajite cu unt...

Orez cu legume

In Aperitive / Garnituri la 11 Feb 2011

Orezul se pune la fiert in apa cu sare Separat se curata o ceapa si se taie marunt, se pune la calit in putin ulei, Cand se aureste se pun ciupercile si ardeiul gras, se condimenteaza si se adauga orezul scurs de apa Se mai tine pe foc 10 min. Se serveste ca garnitura sau se...

Bulz

In Aperitive / Garnituri la 31 Ian 2011

Se face o mamaliga mai vartoasa, se rastoarna pe un fund de lemn, se lasa un pic la racit, apoi se ia din mamaliguta si se umple cu branza de burduf, se fac bile rotunde care apoi se pun intr-o tigaie si se coc pe foc pana prind ca un fel de crusta, se servesc cu smantana deasupra.

Pateuri cu carne

In Aperitive / Garnituri la 19 Ian 2011

Carnea se pune la calit intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei. Cand s-a inchis la culoare punem ciupercile si mararul tocat. Mai lasam 5 minute si dam deoparte. Aluatul il punem pe masa si il mai intindem putin se taie patratele si se umplu cu carnea tocata. Le bagam la cuptor pentru 20 de minute...

Icre de fasole

In Aperitive / Garnituri la 4 Ian 2011

Fasolea se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se prepara, a doua zi fasolea se pune la fiert in apa cu sare, cand fasolea a fiert se scurge de apa. Eu am dat fasolea prin masina de tocat de 2 ori si o data prin blender, trebuie sa iasa o pasta foarte fina, dupa ce ati trecut fasolea...

Afisate 1 - 13 din 13 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

ieri la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]