elebele

1

Bucataras
incepator

Piatra Neamt

Bucataras din 21.01.2010

RETETE3
PRIETENI2
Retete

Mazare cu pipote si inimi

In Pui la 26 Feb 2010

Se spala bine pipotele si inimile si se pun la fiert (apa cat sa le cuprinda) cu putin ulei si sare; se spumuiesc bine. Intr-o oala separat se caleste ceapa si se pune mazarea spalata peste, la fiert;se adauga sare dupa gust si se lasa la fiert inabusit(acoperit cu capac). Cand sunt fierte...

Fusilli cu piept de pui si maioneza

In Fusilli la 5 Feb 2010

Se face maioneza din 2 galbenusuri fierte tari si unul crud.Se amesteca cu mixerul galbenusurile cu cate putin ulei si cu cate o lingurita de zeama de lamaie (uleiul si zeama de lamaie se adauga treptat), ne trebuie o cana mai mare de maioneza. Pastele se fierb in apa cu ulei (sa nu se...

Bors de perisoare

In Supe/Ciorbe la 5 Feb 2010

Se pune intr-o oala mare apa si 2 cani bors acru la fiert. Zarzavatul ptr bors se taie(ceapa, verdeata numai jumatate din ea, restul e ptr la sfarsit), se da prin razatoarea mare(radacinoasele) si se pune separat intr-o oala mai mica cu putin ulei si apa la calit, la foc mic sa nu se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

pe 04.09 la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]