publicat la 08.04.2017
publicat la 08.04.2017
publicat la 08.04.2017
Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?
Bucataras.ro
[email protected]
Sandvis cu ou
Intr-o tigaie incalzim uleiul si facem oul,(eu am preferat sa fie moale)scoatem pe un servetel absorbant, Taiem bagheta in 2,adaugam felii de rosii,oul,felii miez de lapte si castravete,adaugam a 2 felie si servim
Sandvis haios
ungem felia de paine cu crema de branza din cascaval facem 2 cercuri care vor fi ochii taiem un triunghi din cascaval care va fi nasul,vom taia un triunghi din sunca din frunze de ceapa verde ii facem mustata
Sandvis "Pisica"
Felia de paine o ungem cu crema de branza Din cascaval ii facem ochii si nasul Din frunze de ceapa verde ii facem mustatile
Sandvis cu cascaval si pateu
Ungem paine cu pateu si adaugam 1 felie de cascaval delaco
Sandvis cu oua
Pe o felie de paine asezam felii de ridiche, felii de branza topita, felia de sunca si pe deasupra un ou fiert tare taiat felii. Adaugam felia de paine
Sandvis cu sunca
Pe o felie de paine ungem cu crema de branza, adaugam feliile de castravete, felia de branza topita si felia de sunca si adaugam si cealalta felie de paine
Sandvis cu Miez de lapte si pastrama de porc
Cornul il taiem in doua si ungem cu crema de branza,adaugam felii de miez de lapte,rosia taiata felii,carnea de porc pregatita inainte
Sandvis cu omleta
Ciupercile le prajim in putin ulei (le-am fiert inainte) am adaugat feliile de bacon si am lasat sa se caleasca putin impreuna. Separat am batut ouale cu 2 linguri de branza cu smantana, am adaugat peste ciuperci. Amestecam dupa care scoatem pe un servetel absorbant. Cornul il taiem in doua,...
Sandvis "Pestisor"
Felia de paine o taiem in romb, asezam o felie de cascaval, facem un cerc care va fi capul, din fellile de castraveti vom face solzii si codita si din maslina facem gura si ochii
Sandvis cu bacon
ungem felia de paine cu crema de branza,ii facem ochii din cascaval nasul si zambetul din bacon
Sandvis "Soricel"
Cornului ii taiem un capacel cu o adancitura, dupa care ungem cornul cu branza,ii punem capacelul inapoi la care i-am taiat un colt, in fata ii adaugam 1 lingurita de branzica ii facem ochii din cascaval, nasul si mustatile din masline.