Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.12.2011
1 Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de...
mai multe
publicat la 28.12.2011
Set de 3 boluri Ellenge
Unghiera BISALUO
Cantar digital pentru bucatarie
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 19:49
de bucatarasa 1
ieri la 14:47
ieri la 14:40
ieri la 14:14
de gaby_duceag 8
pe 14.06 la 23:01
4 comentarii
3 comentarii
de Bucataras 6
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
monik80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rodicaspring 1
radumatty 1
Merisor 9
1100 puncte
Caty 2
1096 puncte
Rocsi 9
511 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
RODIMUR 8
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Alba ca Zapada
1 Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de...