Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.12.2011
1 Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de...
mai multe
publicat la 28.12.2011
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Taburet pliabil telescopic
Pensula de patiserie
Rola de folie pentru prajituri
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:19
de vasimur 4
ieri la 17:49
ieri la 08:45
pe 04.03 la 10:51
pe 03.03 la 09:02
5 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Catalina L 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Steel79 1
MihaelaKitchen 1
Lore 1
red_dog_dinamo 1
MissRoxy 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Alba ca Zapada
1 Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de...