publicat la 26.10.2011
publicat la 04.10.2011
publicat la 26.09.2011
Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!
Bucataras.ro
[email protected]
Clatite delicioase
Batem ouale cu sarea. zaharul si zaharul vanilat, dupa care adaugam laptele, iar apoi faina. Amestecam bine pana ce obtinem o compozitie cremoasa iar apoi turnam treptat si apa minerala si amestecam bine. Din compozitia obtinuta prajim clatitele in tigaie, pe care o ungem cu putin ulei cu...
Buñuelos De Viento Sau Blinele
Intr-o oala punem la fiert apa, margarina, zaharul, zaharul vanilat si sarea si cand incepe sa fiarba luam de pe foc. Adaugam faina si amestecam repede cu un tel pana obtinem o pasta omogena. Punem din nou pe foc pentru inca 1 minut la foc mare. Luam de pe foc si adaugam 2 oua si...
Placinta Cu Branza Si Stafide
Amestecam branza cu 3 oua, zahar, zaharul vanilat si stafidele pana ce se topeste zaharul. Tapetam tava cu hartie de copt. Intindem prima foaie de placinta, punem umplutura obtinuta din branza, dupa care punem si a doua foaie de placinta, iar apoi ii presam marginile cu o furculita ca sa nu...
Tort HELLO KITTY
SE FAC TREI BLATURI. Se separa albusurile de galbenusuri. Zaharul se amasteca si se pune jumatate peste galbenusuri iar jumatate peste albusuri. Putina sare la alubusuri si putina la galbenusuri. Galbenusurile le amestecam bine cu zaharul si sare si adaugam uleiul ca la maioneza. Alusurile le...
Batoane de caramel si alune invelite in ciocolata
intr-o cratita punem 10 linguri de zahar la caramelizat(nu la ars) iar cel ramas il amestecam cu gabenusurile. cand zaharul s-a caramelizat se aduga untul, se amesteca bine si se lasa sa fiarba la foc mic, apoi adaugam si galbenusurila si alunele si lasam sa fiarba pana se ingroasa. luam crema...
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Mac
Preparare blat: Albusurile, sarea si zaharul se bat spuma tare, pe urma se adauga nuca de cocos, faina amestecata cu praful de copt , iar ultima data macul. Se amesteca totul se pune in tava. Tava care a fost tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor la 180ºC timp de 20-30...
Inghetata de vanilie
Laptele se pune la fiert. Intre timp se mixeaza galbenusele cu zaharul si zaharul vanilat pana ce se topeste, apoi peste aceasta compozitie se toarna in fir laptele fierbinte, amestecand continuu. Compozitia obtinuta din ou si lapte se pune din nou pe foc(mic) si se...
Tiramisu reţetă cu frisca
Tiramisu reţetă cu frisca Mai intai preparam cafeaua adaugam 2 linguri de zahar dupa care o punem la racit. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu zaharul ramas si zaharul vanilat pana se topeste de tot, apoi adaugam branza si omogenizam. Daca crema este prea consistenta adaugam...