Catalina L

8

Bucataras
Minunat

Suceava

Bucataras din 11.02.2015

RETETE1008
PRIETENI127
Retete / Mezel de casa

Piept de rata crud uscat

In Mezel de casa la 20 Apr 2022

Se pune sare groasa pe fundul unui vas. Deasupra se pune pieptul de rata si se acopera complet cu sare. Filmati vasul cu film alimentar. Se lasa la macerat 24 de ore la frigider (deasupra sertarului cu legume).   A doua zi, clătiți pieptul de rață sub apă rece și uscați-l bine...

Pastrama din piept de pui

In Mezel de casa la 10 Ian 2016

Carnea se va macera in 2 pasi : Prima marinada: Intr-un bol se pun zaharul, usturoiul zdrobit, sarea si frunzele de dafin Adaugati 2 pahare de apa, amestecati bine pana se dizolva sarea si zaharul. Pieptul de pui fara piele se spala bine - se pune int-o cratita cu capac. Turnati...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Masa, chiuveta si dulapurile sunt mereu pline de vase murdare. Le pui deasupra cate un strat consistent de sare, sa nu se strice, si ai rezolvat problema. Le speli saptamana viitoare.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]