crisad

1

Bucataras
incepator

calarasi

Bucataras din 27.08.2009

RETETE28
PRIETENI18
Retete / Dulciuri

Tort Mickey

In Torturi la 19 Noi 2010

Se freaca galbenusurile cu zahar adaugand din cand in cand cate o lingura de apa pana se obtine o crema ca si o alifie. Separat se amesteca faina cu praful de copt (eu le-am amestecat si le-am cernut)si se adauga putin cate putin in amestecul de galbenusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga...

Mucenici umpluti cu nuca

In Dulciuri la 9 Mar 2010

in masina de paine am adugat ingrediente si le-am pus la programul de framantat si dospit . apoi am impartit aluatul in jumatate .jumatate din compozitie am impartit-o in 20 de bucati (aproximativ egale) iar din jumatatea ramasa am facut un cozonac  din fiecare  bucata se intinde o...

Placinta cu branza

In Dulciuri la 11 Noi 2009

se amesteca branza dulce cu stafidele zaharul si zaharul vanilat si coaja de lamaie .se adauga 3 oua si 2 linguri de smantana si se amesteca pana se omogenizeaza , foile de placinta se ung cu putin ulei sau unt topit se ruleaza si se aseaza in tava (unsa cu unt) se bat restul de oua cu smantana...

Tort diplomat

In Torturi la 16 Oct 2009

intai se pregateste vasul in care se va prepara tortul .(eu am folosit un vas rotund )  se imbraca toata suprafata vasului cu folie si sa treaca putin de margini .gelatina se pune la inmuiat in jumatate de cana de lapte  . galbenusurile se freaca spuma cu zaharul  iar...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]