publicat la 29.12.2013
publicat la 23.12.2013
publicat la 22.12.2013
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Paine neagra de casa
Punem apa, apoi se adauga uleiul, sarea si zaharul in cuva masinii de paine. Deasupra se adauga faina neagra (sau integrala), iar drojdia uscata trebuie adaugata ultima. Deoarece acum folosim faina integrala, cantitatea de apa trebuie sa fie un pic mai mare deoarece acest tip de faina...
Spanac cu branza in aluat dospit
Aluatul: Intr-un castron se cerne faina,se pun ouale si sarea.Separat ,drojdia se dizolva in lapte caldut.Apoi,fara sa se lase la dospit,se toarna incet,cate putin peste faina cu oua.Se framanta si apoi se lasa 30 minute la dospit in loc cald.Cand s-a ridicat aluatul il framantam iarasi cu...
Pizza rapida cu mult cascaval
Pentru aluat :Intr-un castron punem faina,improvizam o mica adancitura in care presaram cateva cristale de zahar,1/2 lingurita de sare,punem oul,laptele caldut in care am dizolvat drojdia si incepem sa framantam.Treptat incorporam si uleiul,framantand in continuare.Coca obtinuta o intindem pe...
Pizza de casa, un deliciu proaspat si gustos, pregatit cu dragoste in propria bucatarie
Cum se prepara Pizza de casa, un deliciu proaspat si gustos, pregatit cu dragoste in propria bucatarie: Blatul pentru pizza de casa :intr-un castron se pune faina,facem un cuib in mijloc si punem pe rand laptele caldut in care am dizolvat deja drojdia,apoi oul,sarea,zaharul,uleiul si apoi...