corina241

1

Bucataras
incepator

craiova

Bucataras din 27.12.2009

RETETE148
PRIETENI97
Retete / Peste

Pastrav in crusta de malai

In Pastrav la 13 Oct 2012

Pestele se curata de solzi si de mate,apoi se spala foarte bine.Dam cu sare si lasam la frigider 2 ore. Pregatim malaiul amestecat cu sare(noua ne place crusta sa fie sarata). Punem uleiul in tigaie,tavalim bucatile de pastrav prin malai si punem la prajit. Servim cu lamaie si salata de...

Bagheta umpluta

In Ton la 24 Sep 2012

Se face un amestec din ton, ardei rosu taiat cubulete si salata maruntita. Bagheta se taie pe lungime si se scoate miezul. Umplem cu amestecul de ton, ardei si salata, peste care adaugam putina sare si zeama de lamaie. Luam o bucata de folie alimentara, infasuram bagheta usor strans si dam la...

File de cod in aluat

In Peste la 23 Sep 2012

Am pregatit aluatul:faina am pus-o intr-un lighenus de plastic,unde am facut un cuib si am presarat sarea apoi am pus oul amestecat.Laptele caldut impreuna cu drojdia le-am turnat in faina si am framantat.Am lasat sa se odihneasca 30 minute,apoi am intins jumatate din compozitie sub forma de...

Midii in sos alb

In Peste la 12 Iun 2012

Carnea de midii(congelata) se pune in apa clocotita unde lasam 4-5 minute,apoi le scoatem cu ajutorul unei palete si le scurgem foarte bine. Pregatim o tigaie cu putin ulei unde punem midiile impreuna cu usturoiul tocat marunt.Tragem la tigaie pentru cateva minute( 3-4) amestecand...

Inele de somon cu garnitura de orez

In Somon la 1 Ian 2011

Pestele se condimenteaza bine si il dam la frigidem pentru 1 ora. Pregatim o tigaie intinsa speciala pentru gratar si punem inelele de somon la foc potrivit,acoperite cu un capac,fara a pune ulei.Va devenii usor suculent si astfel se va patrunde bine.Il intoarcem din cand in cand,iar cand...

File de pangasius pane

In Pangasius la 27 Noi 2010

Bucatile de peste se spala si le lasam la scurs picurand zeama de la 2 felii de lamaie. Scoatem pestele pe un tocator de lemn,il portionam in bucati potrivite,apoi le dam cu sare si piper (foto 1). Punem o punga de plastic peste ele si le batem usor cu ciocanul de snitele. Intr-un castron...

Corabioare cu ton si hering

In Ton la 20 Oct 2010

luam lamaile le spalam,le taiem pe jumatate si scoatem miezul. conserva de ton o scurgem bine de ulei si amestecam cu lingura de maioneza si obtinem o pasta peste care adaugam cateva picaturi de zeama din lamaie.umplem fiecare corabioara cu pasta obtinuta si le servim alaturi de cateva bucati...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 29.12.2013

Tort de sarbatoare

publicat la 23.12.2013

Fursecuri cu nuca si gem

publicat la 22.12.2013

Orez cu lapte pentru copii

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]