Mod de preparare aluat:
Faina se amesteca cu margarina moale, se adauga oul, sarea si otetul.
Se framanta pana obtinem un aluat elastic si compact.
Se da la frigider pana in momentul utilizarii.
Mod preparare umplutura:...
Intr-un bol se mixeaza untul moale la temperatura camerei, zaharul si ouale pana obtinem o compozitie spumoasa. Se adauga sarea, nuca, romul si faina cate putin mixand in continuare. Se obtine o compozitie pufoasa si elastica din care se formeaza...
Miezul de nuca se prajeste timp de cateva minute la cuptor. Se lasa la racorit apoi cu un cutit se maruntesc.
Crema de unt: Se mixeaza untul impreuna cu zaharul, pana obtinem o crema.
Caramelul: In tava in care vom...
Ouale se amesteca cu zaharul pana se topeste.
Se adauga untul moale, nuca de cocos si amidonul. Se amesteca toate cu o lingura de lemn pana obtinem o compozitie ferma. Cu o lingura trecuta prin apa, se ia din compozitie si se formeaza...
Galbenusurile se omogenizeaza bine cu 5 linguri de zahar. Laptele cu zaharul vanilat se fierbe si se da deoparte.
Se bat spuma albusurile cu un praf de sare, se adauga 1 lingura de zahar si se bat in continuare pana au ajuns la punctul de...
cocineraviajera a devenit prieten cu angyb