Aripiarele se spala se sterg de apa cu un prosop de hirtie,apoi se condimenteaza cu sare, piper, delikat si se pun la prajit ,in uleiul incins, la foc moderat.Se rumenesc frumos pe ambele parti.Se pune apa la fiert intr-o oala de 2 litrii. Cind aceasta a clocotit se oparesc rosiile .Acestea se...
Se ia carnea se spala ,se pune in putina apa la oparit. Se ia o oala in care se pun legumele intregi,apoi carnea de pui, sare , se completeaza cu apa(cam 4 litri) si se pune la fiert.Cind carnea s-a fiert se scoate pe o farfurie ,impreuna cu legumele si se pregatesc galustele....
Sos de rosii cu aripiare de pui
Aripiarele se spala se sterg de apa cu un prosop de hirtie,apoi se condimenteaza cu sare, piper, delikat si se pun la prajit ,in uleiul incins, la foc moderat.Se rumenesc frumos pe ambele parti.Se pune apa la fiert intr-o oala de 2 litrii. Cind aceasta a clocotit se oparesc rosiile .Acestea se...
Supa cu galusti
Se ia carnea se spala ,se pune in putina apa la oparit. Se ia o oala in care se pun legumele intregi,apoi carnea de pui, sare , se completeaza cu apa(cam 4 litri) si se pune la fiert.Cind carnea s-a fiert se scoate pe o farfurie ,impreuna cu legumele si se pregatesc galustele....