publicat la 26.04.2024
publicat la 21.04.2024
publicat la 02.10.2023
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciocolata calda
Punem intr-o craticioara cacaua, amidonul, zaharul si laptele. Amestecam in continuu pana ce zaharul s-a topit. Ciocolata o maruntim cat mai marunt cu ajutorul unui cutit bine ascutit sau o dam prin razatoare. Adaugam ciocolata in ibric si amestecam in continuu, aducand totul in...
Milkshake cu Oreo
Din cantitatile de mai sus , mi-au iesit 4 pahare cu milkshake. 1. Incepem prin a marunti foarte bine biscuitii Oreo. 2. Intr-un vas inalt ,punem biscuitii , laptele ( rece de la frigider) ,inghetata si Nesquik-ul.Mixam totul cu ajutorul unui mixer...
Frappe cu mure si capsuni
Capsunile si murele le spalam bine . In paharul blender-ului punem fructele , cupele de inghetata ( eu am folosit doua gusturi diferite) , laptele rece direct de la frigider si zaharul . Mixam bine pana ce toate ingredientele s-au amestecat foarte bine . Gustam daca mai...
Spuma de lapte cu capsuni
Intr-o sticla punem laptele ,scortisoara si zaharul.Amestecam foarte bine pina caind laptele devine spuma. Punem in pahare capsunile spalate si taiate cubulete,laptele si ornam cu ciocolata rasa. Se serveste cat mai rece,posibil adaugand 1-2 cuburi gheata.
Cafea interactiva
Se pune apa in ibric si se pune pe foc mic.Se adauga zaharul vanilat ,scortisoara si cafeaua.Se lasa sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba,opriti focul.Se adauga mierea in momentul servirii !
Frappe cu ciocolata
Se pun in blender laptele si ciocolata lichida.Se mixeaza citeva secunde. Se adauga inghetata si se mixeaza. Se serveste rece intr-un pahar inalt cu pai ;) .
Mokalatte
Se amesteca cafeaua cu lingurita de cacao. Separat incalzim laptele insa fara a-l lasa sa inceapa sa fiarba. Se adauga laptele la cafea,se amesteca si se serveste fierbinte.
Frappe cu piersica
Se mixeaza cu ajutorul blenderului piersica cu laptele si iaurtul. Se adauga ciocolata lichida si se mixeaza bine pina se obtine o compozitie densa si spumoasa. Se serveste rece.
Ciocolata calda de casa
Zaharul il amestecam cu faina apoi adaugam cacaua. Amestecam bine totul. Turnam putin cite putin laptele si amestecam continuu. Punem totul intr-un ibric si il punem la foc mic amestecind mereu.
Irish coffee (cafea irlandeza)
punem apa in ibric,adaugam cafeaua, zaharul si un virf de scortisoara si lasam sa fiarba. cind e gata o dam de pe foc si o strecuram .adaugam whiskey si turnam in pahare. ornam cu frisca si scortisoara.