marcela1979

1

Bucataras
incepator

cluj napoca

Bucataras din 20.12.2009

RETETE283
PRIETENI245
Retete

Tocanita de ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 13 Mai 2010

Se curata ceapa,ardeiul si ciupercile.Intr o cratita se pune ulei,se adauga ceapa tocata ,ardeiul gras tocat marunt,ciupercile tocate feliute si se calesc.Se adauga boia dulce de ardei si apa.Se lasa sa fiarba.facem ingrosala din 3 linguri de faina si lapte,adaugam din cratita,amestecam si punem...

Ciorba de spanac si macris cu slaninuta afumata

In Ciorbe la 13 Mai 2010

Se spala spanacul si macrisul in mai multe ape.Se pune pe foc o oala cu 4 litri de apa si se adauga slaninuta taiata si se lasa sa fiarba . Intre timp se face rantasel :intr o tigaie se pune ulei se adauga o lingura de faina alba,se adauga usturoiul pisat si se caleste un pic.Se stinge focul...

Chiftelute cu carne si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2010

Se toaca marunt ciupercile si coditele,se adauga carnea tocata,usturoi,pasta de ardei,oul,cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici,piper,sare si pesmet. Se amesteca toate si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins .

Friptura de miel la cuptor

In Oaie la 7 Ian 2010

Se taie carnea de miel ca pt friptura ,se presara sare,piper.  intr o tava ulei se aseaza bucatile de carne se pune o cana de apa si una de vin alb si se da la cuptor .se intoarce o data carnea si se mai lasa pana este gata.

mamaliga cu branza si smantana

In Aperitive / Garnituri la 29 Dec 2009

Se face o mamaliga din apa,malai si sare.Se pune intr o cratita putin ulei cat sa acopere fundul cratitei ,se pune in straturi mamaliga si branza ,ultimul starat sa fie de mamaliga.Se acopera cu smantana si se da la cuptor sa se gratineze.

tocanita de pui

In Pui la 29 Dec 2009

Se spala carnea de pui.Intr-o cratita se pune la calit ceapa tocata marunt,se adauga ardeiul gras sau pasta de ardei ,se adauga carnea de pui si se lasa sa se caleasca.Se pune un pic de boia de ardei si se pune apa sa acopere carnea .Se lasa sa fiarba .cand carnea e fiarta se face o ingroseala...

salata de sfecla rosie cruda

In Salate la 29 Dec 2009

se curata sfecla si se da prin razatoarea cu ochiuri mari.Se presara sare,piper.Se adauga otet dupa gust si ulei de masline .se amesteca si se serveste simpla sau ca si salata.

Ardei umpluti cu branza

In Aperitive / Garnituri la 27 Dec 2009

se amesteca branza de vaca cu smantana si cu untul pana se obtine o pasta ,se adauga sare ,piper,boia dulce si chimin macinat si se amesteca.cu aceasta pasta se umplu ardeii curatati de cotoare,si apoi se dau la rece pt o ora .se taie felii rotunde si se aseaza pe farfurie.

Friptura de porc cu usturoi si cartofi la cuptor

In Porc la 24 Dec 2009

Se taie carnea de porc in bucati si se pune in punga,se adauga cartofii curatati si taiati in 4 se adauga condimentele din punga knorr se leaga si se pune punga intr o tava ,se face niste gauri cu o scobitoare deasupra si se da la cuptorul incalzit timp de 70 de min.Cand e gata se scoate din...

Piept de pui pane

In Pui la 24 Dec 2009

se taie pieptul de pui fasii si se condimenteaza .se pregateste pt pane:2 oua se bat cu furculita se adauga faina in ploaie se condimenteaza ,si se face un aluat ca de clatite. Fasiile de pui se dau prin aluat apoi prin susan sau mac si se prajesc in baie de ulei.

Salata de ciuperci cu maioneza

In Salate la 21 Dec 2009

ciupercile se curata si se pun la fiert.cand sunt fierte se scurg de apa si se toaca marunt .pana se racesc se face maioneza din 2 oua galbenusuri se pune smantana se adauga sare si piper si se adauga peste ciupercile tocate.

Supa de pui cu galuste

In Supe/Ciorbe la 21 Dec 2009

se pune puiul la fiert in 4l de apa .se  ia spuma,cand e carnea pe jumatate fiarta se adauga o ceapa,morcovii taiati in 4 ,patrunjelul si telina radacina.cand toate ingredientele s au fiert se stracoara supa si se pune pe foc. se pregatesc galustile din 2 oua ,gris si ulei .cand da supa in...

Mincare cu creier

In Porc la 20 Dec 2009

se spala creierul in apa rece .se pune la calit ceapa taiata solzisori,si se lasa sa se rumeneasca,cand e sticloasa se adauga creierul si se amesteca pana se prajeste si el.se adauga sare ,piper si un pic de boia la sfarsit si gata.

Afisate 271 - 283 din 283 retete    

Postari recente

publicat la 22.04.2017

Aperitiv minicheesecake sarat

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Cei mai multi politicieni sunt nascuti in aceeasi zodie cu tine. Asta explica de ce tara noastra se afla mereu în impas...

 
 
 
Retete preferate
Churros

Voturi:38

Ciorba de burta

Voturi:16

Toate retetele preferate
 

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]