bubulina44

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 22.10.2010

RETETE11
PRIETENI34
Retete / Mancaruri cu carne

Escalop de porc cu ghiveci de legume

In Porc la 1 Apr 2012

Legumele se spala cu apa din abundenta si se feliaza: ciupercile, morcovii si ceapa se taie rondele, ardeiul, dovelecelul, vanata si ceapa se taie bucatele. Aveam o gulie si pana la urma am pus-o si pe aceea, taiata cubulete. Rosiile le-am pus sub apa fierbinte pentru a se decoji apoi le-am taiat...

Varza calita cu afumatura si mamaliguta (4-6 persoane)

In Porc la 31 Mar 2012

De obicei nu prea gust din mancare in timpul prepararii dar de data asta, am cam mancat tot cate putin afumatura sau varza pana le-am pregatit si a trebuit sa tot suplimentez :) Incepem cu carnatul si pieptul de porc pe care le taiem felii (cu tot cu zgarciuri pentru ca le ador dupa ce se...

Copanele cu cartofi in sos de bere bruna, la cuptor

In Pui la 20 Mar 2012

Copanelele se spala bine, se verifica sa fie curatate bine de puf si pene, apoi se sterg cu un prosop/servetel uscat. Se cresteaza pe alocuri, apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia (am pus si dulce si iute pentru ca berea da carnii o aroma dulceaga) si putin rozmarin (nu am folosit foarte...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 14.04.2012

Oua umplute, fara maioneza!

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]