Punem fasolea la fiert intr-o oală mare şi acoperim cu apă, sa treaca peste fasole cam de 3 degete.
Fasolea când va fierbe îşi va mării volumul şi trebuie să mai rămână putină apă care va constituii un sos consistent.
Călim ceapa taiată...
Pregatim un sirop din ingredientele de mai sus, cantitatile de condimente se pun dupa gustul fiecaruia.
Punem acest sirop la fiert pana da in clocot.
Intre timp spalam ardeii (putem folosi toate tipurile de ardei), luam o furculita si-i inpungem de jur imprejur.
Amestecam cu o lingura de...
Conservă de fasole (de post)
Punem fasolea la fiert intr-o oală mare şi acoperim cu apă, sa treaca peste fasole cam de 3 degete. Fasolea când va fierbe îşi va mării volumul şi trebuie să mai rămână putină apă care va constituii un sos consistent. Călim ceapa taiată...
Ardei opariti
Pregatim un sirop din ingredientele de mai sus, cantitatile de condimente se pun dupa gustul fiecaruia. Punem acest sirop la fiert pana da in clocot. Intre timp spalam ardeii (putem folosi toate tipurile de ardei), luam o furculita si-i inpungem de jur imprejur. Amestecam cu o lingura de...