Prăjitura Regina Maria cu bezea cu nucă și cremă de ciocolată
Postat pe: Savori urbane Data: 30.11.2021Prăjitura Regina Maria cu bezea cu nucă și cremă de ciocolată. Cum se face rețeta de Regina...articol complet
Tort Richard cu foi de bezea cu nucă, alune și cremă de ciocolată – rețeta veche de familie
Postat pe: Savori urbane Data: 29.11.2021Tort Richard cu foi de bezea cu nucă, alune și cremă de ciocolată – rețeta veche de...articol complet
Foi din bezea cu nucă sau alune (migdale) tip Richard (fără făină)
Postat pe: Savori urbane Data: 28.11.2021Foi din bezea cu nucă sau alune (migdale) tip Richard (fără făină). Rețeta de foi de bezea...articol complet
VIDEO: Pernita cu sunca si cascaval
Postat pe: Retetele bunicii Data: 27.11.2021Ingrediente 250 g aluat foietaj 2 felii cascaval 3 feli [...] Articolul VIDEO: Pernita cu sunca...articol complet
Ciolan cu fasole și cele mai bune rețete tradiționale cu ciolan afumat sau crud
Postat pe: Savori urbane Data: 27.11.2021Ciolan cu fasole și cele mai bune rețete tradiționale cu ciolan afumat sau crud. Fasole cu...articol complet
Fursecuri rugelach cu fructe confiate sau deshidratate și ciocolată – rețeta de cornulețe la metru
Postat pe: Savori urbane Data: 27.11.2021Fursecuri rugelach cu fructe confiate sau deshidratate și ciocolată – rețeta de...articol complet
Budincă de paste cu broccoli, conopidă și kaizer
Postat pe: Gourmandine Data: 26.11.2021Ingrediente: 570g conopida 300g broccoli 1 ceapa mare 1 morcov mare 275g kaizer 100g unt Sare si...articol complet
Budincă de fidea cu cremă de zahăr ars – rețeta de tăieței cu lapte și caramel la cuptor
Postat pe: Savori urbane Data: 26.11.2021Budincă de fidea cu cremă de zahăr ars – rețeta de tăieței cu lapte și caramel la...articol complet
Pate de ficat la borcan (lebăr sau maioș) – rețeta de conservă de ficat naturală
Postat pe: Savori urbane Data: 26.11.2021Pate de ficat la borcan (lebăr sau maioș) – rețeta de conservă de ficat naturală....articol complet
Fursecuri cu faina integrala si gem de prune
Postat pe: Bucataria Ramonei Data: 25.11.2021Fursecuri cu faina integrala si gem de prune sunt niste fragezi si aromati biscuii, numai buni la...articol complet
Tort cu ciocolata alba si crema de mure cu iaurt
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 25.11.2021Cand vine vorba de torturi, daca folosesc o crema de ciocolata imi place sa o combin cu fructe....articol complet
Pâine „Floarea Soarelui”
Postat pe: Gourmandine Data: 25.11.2021Ingrediente: Pentru aluat: 760g faina 250ml lapte caldut 125ml ulei 2 oua 2 pliculete drojdie...articol complet
Mâncare de linte cu ciuperci și crustă fină de cartofi
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.11.2021Unele feluri de mâncare nu au nevoie de o introducere foarte lungă. Felul în care […]...articol complet
Cornulețe evreiești cu gem și nucă din aluat fraged cu cremă de brânză (rugelach)
Postat pe: Savori urbane Data: 25.11.2021Cornulețe evreiești cu gem și nucă din aluat fraged cu cremă de brânză (rugelach). Rețeta...articol complet
Nudli cu pesmet şi nucă – o amintire mult iubită din copilărie
Postat pe: Adi Hadean Data: 24.11.2021Cu ochii închişi şi cu gȃndul în alt timp – undeva în copilăria mea cu […] The...articol complet
Carne tocată în suc propriu la borcan – rețeta de conservă din pastă de cârnați ardelenești
Postat pe: Savori urbane Data: 24.11.2021Carne tocată în suc propriu la borcan – rețeta de conservă din pastă de cârnați...articol complet
Sarmale în dovleac la cuptor – rețeta de bostan umplut cu sarmale
Postat pe: Savori urbane Data: 24.11.2021Sarmale în dovleac la cuptor – rețeta de bostan umplut cu sarmale. Cum se face dovleac...articol complet
Cenușărese – rețeta de fursecuri de Rimetea umplute cu bezea și nucă sau Torockói hamuzsák
Postat pe: Savori urbane Data: 23.11.2021Cenușărese – rețeta de fursecuri de Rimetea umplute cu bezea și nucă sau Torockói...articol complet
Blondie cu banane şi cocos – o prăjitură simplă, dar gustoasă
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.11.2021Fiecare desert are vremea lui. Prăjitura blondie cu banane şi cocos este pentru zilele în...articol complet
Umplutură de castane pentru friptura de curcan, gâscă, rață, pui sau coquelet
Postat pe: Savori urbane Data: 22.11.2021Umplutură de castane pentru friptura de curcan, gâscă, rață, pui sau coquelet. Cum se face...articol complet