Blogosfera culinara

Ce condimente se potrivesc cu carnea de miel

Postat pe: CevaBun Data: 17.04.2022

Deşi în mod tradiţional pentru noi carnea de miel e mai degrabă un aliment sezonier, prezent...articol complet

Cornulețe cu măr

Postat pe: Gourmandine Data: 17.04.2022

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 150ml lapte caldut 100ml apa calduta 75g unt topit 1...articol complet

Pască pufoasă ca în Maramureș, Țara Oașului, Ucraina sau Slovacia

Postat pe: Savori urbane Data: 17.04.2022

Pască pufoasă ca în Maramureș, Țara Oașului, Ucraina sau Slovacia. Rețeta de pască...articol complet

Supa crema de hribi

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 16.04.2022

 Pentru cei care iubesc ciupercile, printre care si hribii, aceasta supa este perfecta pentru...articol complet

VIDEO: Prajitura vegana cu lamaie si migdale

Postat pe: Retetele bunicii Data: 16.04.2022

Ingrediente 250 ml ulei de masline 350 ml lapte vegetal [...] Articolul VIDEO: Prajitura vegana...articol complet

Beef Wellington – un mușchi de vită frumos garnisit

Postat pe: Adi Hadean Data: 15.04.2022

Din când în când, mai ales pentru o cină specială, prefer o bucată de carne […] The...articol complet

Ciolan afumat copt în aluat de pâine cu cartofi – rețeta de șuncă de Paște la cuptor

Postat pe: Savori urbane Data: 15.04.2022

Ciolan afumat copt în aluat de pâine cu cartofi – rețeta de șuncă de Paște la cuptor....articol complet

Madeleines de post

Postat pe: Laura Sava Data: 14.04.2022

  Cand Bogdi mi-a spus ca are de facut un proiect despre bucataria frantuzeasca, la care...articol complet

Fursecuri de Paste cu gem

Postat pe: Bucataria Ramonei Data: 14.04.2022

Fursecuri de Paste cu gem, sunt niste fragezi si aromati biscuiti, numai bune pentru masa de...articol complet

Prajitura cu nuca de cocos si ricotta

Postat pe: Bucataria Ramonei Data: 14.04.2022

Prajitura cu nuca de cocos si ricotta este un desert rapid, pufos, aromat, cu o textura usor...articol complet

Crescentine sau gogoșele aperitiv în stil italian – rețeta de gnocco fritto sau torta fritta

Postat pe: Savori urbane Data: 14.04.2022

Crescentine sau gogoșele aperitiv în stil italian – rețeta de gnocco fritto sau torta...articol complet

Prăjitură cu ciocolată și vanilie – prăjitura Dharma cu foi pufoase și cremă fină

Postat pe: Savori urbane Data: 13.04.2022

Prăjitură cu ciocolată și vanilie – prăjitura Dharma cu foi pufoase și cremă fină....articol complet

Sandwich cu pulpă de pui în crustă

Postat pe: Adi Hadean Data: 13.04.2022

Ca orice carnivor, am apreciat mereu o carne gustoasă. Azi am pentru voi o propunere suculentă...articol complet

Caș de ouă pentru Paște – rețeta de cașcaval galben dulce sau sărat

Postat pe: Savori urbane Data: 13.04.2022

Caș de ouă pentru Paște – rețeta de cașcaval galben dulce sau sărat. Cum se face caș...articol complet

Snickers – Tort cu arahide si caramel – Atelier de cofetarie online

Postat pe: Pastry Workshop Data: 12.04.2022

The post Snickers – Tort cu arahide si caramel – Atelier de cofetarie online appeared...articol complet

Ouă de Paște decorate cu frunze și flori – ouă roșii vopsite natural în ciorap (dres)

Postat pe: Savori urbane Data: 12.04.2022

Ouă de Paște decorate cu frunze și flori – ouă roșii vopsite natural în ciorap...articol complet

Chifle crestate – rețeta de pâinici foarte pufoase pentru Paște sau Osterpinze (pințe, pinca, pinsa)

Postat pe: Savori urbane Data: 12.04.2022

Chifle crestate – rețeta de pâinici foarte pufoase pentru Paște sau Osterpinze (pințe,...articol complet

Plăcintă cu carne tocată – rețeta ideală de aperitiv

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.04.2022

Mă încântă tare idea aceasta de plăcintă cu carne tocată pentru că acest preparat poate...articol complet

Drob de pui cu ficat, pipote și inimioare – extra fraged și suculent

Postat pe: Savori urbane Data: 11.04.2022

Drob de pui cu ficat, pipote și inimioare – extra fraged și suculent. Cel mai gustos drob...articol complet

Cozonac Cruffin

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 10.04.2022

 Cand tot iti face cu ochiul o reteta, tu ce faci, rabzi sau pui in practica? Eu pun in...articol complet